Over ons

Bij Jong in Gelderland draait alles om de energie, creativiteit en het potentieel van de jeugd in onze prachtige provincie. Wij zijn een dynamische organisatie die zich volledig inzet om jongeren tussen de 12 en 25 jaar te ondersteunen, inspireren en met elkaar te verbinden.

Onze missie is om een platform te bieden waar jongeren hun stem kunnen laten horen, nieuwe vaardigheden kunnen leren en actief kunnen deelnemen aan een breed scala aan activiteiten en projecten die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van de gemeenschap.

Het team van Jong in Gelderland bestaat uit een groep gepassioneerde professionals en vrijwilligers die geloven in de kracht van jong zijn. We werken nauw samen met scholen, lokale overheden, bedrijven en andere organisaties om ervoor te zorgen dat de interesses en behoeften van jongeren in Gelderland op de voorgrond staan.

Onze activiteiten variëren van kunst- en cultuurworkshops tot sportevenementen, van educatieve programma’s tot discussiefora en van ondernemerschapsinitiatieven tot milieuprojecten. Wij zijn ervan overtuigd dat door het aanbieden van deze diverse mogelijkheden, we jongeren kunnen helpen om hun passies te ontdekken en hun dromen na te jagen.

We streven ernaar om een inclusieve gemeenschap te creëren waarin elke jongere zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt, ongeacht hun achtergrond of overtuigingen. Onze deuren staan open voor alle jongeren in Gelderland die willen leren, delen en groeien in een ondersteunende omgeving.

Bij Jong in Gelderland geloven we dat de jeugd de toekomst is en dat we, door hen vandaag te ondersteunen, een betere toekomst voor iedereen in Gelderland kunnen opbouwen. Sluit je bij ons aan en ontdek wat we samen kunnen bereiken!